Blog » Buzás Zsolt blogja » Használjuk profin a Facebook remarketinget! – 3. rész

Használjuk profin a Facebook remarketinget! – 3. rész

Szerző: | 2016. okt. 24 | Facebook

Az utóbbi időben a Facebook nagyon sokat tett azért, hogy fellendítse a videó tartalmakat is a közösségi oldalon. Most pedig mindent elkövet, hogy feltöltött videóink nézettségét marketing célokra is felhasználhassuk.

Ma bejegyzésünk megtanulhatod, hogyan készítsünk remarketing közönségeket az oldalunkra feltöltött videók nézettsége alapján.

Az első lépés, mint mindig a Hirdetéskezelő célközönségek oldalán kell kezdenünk.

A Célközönség létrehozása opciónál már a szokásos módon kiválasztjuk az Egyéni célközönséget.

Az ezután következő menüben az Aktivitás a Facebookon opciót kell választanunk.

Itt pedig a videó menüpontot, ha ezzel megvagyunk, kiválaszthatjuk melyik beállítása a megfelelő számunkra.

Az aktivitás lehetőségnél eldönthetjük a videónk hány %-át megnéző embereknek szeretnénk hirdetni vagy éppen kizárni azokat, akik nagyon keveset néztek belőle.

Amint ezzel megvagyunk, kiválaszthatjuk melyik legyen az videó aminek az előzményeit a rendszernek figyelembe kell vennie.

Innentől pedig már csak annyi dolgunk maradt, hogy elnevezzük a célcsoportunkat és már be is vethetjük legújabb célközönségünket.

Javaslom, hogy próbáld ki ezt a hirdetési formát, mert hatalmas lehetőség van benne. Sokkal pontosabb célzást jelent, mint egyéb remarketinges lehetőség.

Jövő héten a leadgeneráló hirdetéseket elhagyó emberek visszacsábításának lehetőségeiről lesz szó!

[social_warfare]

buzas-szoltBuzás ZsoltFacebook szakértő

+36 20/323 1433 // buzas.zsolt@netmarketing.hu További blogbejegyzései

Zsolti a felelős a Facebook szakterületért, valamint a cégvezetés napi rutinját vállalja magára. Kreativitása és agilitása minden esetben az ügyfelek hasznára válik. »

Kapcsolódó blogbejegyzéseink

Tanácsaink a Facebook algoritmus változással kapcsolatban

Nem egy átlagos frissítésre kell számítanunk- ezt a mondatot mostanra már mindenki, akinek valahogy köze van Facebook oldalak menedzseléshez legalább ezerszer hallotta. A Facebook visszanyúlt a gyökereihez, a változások fő célja a portálon minőségileg eltöltött idő növelése és az emberek összehozása lett. Tartalmi szempontból ez azt jelenti, hogy sokkal aktívabban jelennek meg az ismerőseink posztjai az üzenőfalunkon, az oldalak, vállalkozások állapotfrissítései pedig háttérbe szorulnak. Kevesebb videóra, like-vadász és reakciós szavazásra serkentő bejegyzésre kell számítani, cserébe több lesz a kommentdús, aktív, beszélgetéseket kezdeményező poszt. De nézzük, hogy érinti ez vállalkozásainkat, mire kell felkészülnünk?

Facebook nyereményjáték elvek és változások

2018 több területen is nagy változásokat hozott el a Facebook használatát tekintve. Szóba került a céges és egyéb oldalak organikus megjelenítésének visszaszorítása az üzenőfalainkon, valamint ismerőseink posztjainak algoritmusos előtérbe hozása.

Netmarketing © 2019 Minden jog fenntartva | Adatvédelem