Blog » Buzás Zsolt blogja » Használjuk profin a Facebook remarketinget! – 3. rész

Használjuk profin a Facebook remarketinget! – 3. rész

Szerző: | 2016. okt. 24 | Facebook

Az utóbbi időben a Facebook nagyon sokat tett azért, hogy fellendítse a videó tartalmakat is a közösségi oldalon. Most pedig mindent elkövet, hogy feltöltött videóink nézettségét marketing célokra is felhasználhassuk.

Ma bejegyzésünk megtanulhatod, hogyan készítsünk remarketing közönségeket az oldalunkra feltöltött videók nézettsége alapján.

Az első lépés, mint mindig a Hirdetéskezelő célközönségek oldalán kell kezdenünk.

A Célközönség létrehozása opciónál már a szokásos módon kiválasztjuk az Egyéni célközönséget.

Az ezután következő menüben az Aktivitás a Facebookon opciót kell választanunk.

Itt pedig a videó menüpontot, ha ezzel megvagyunk, kiválaszthatjuk melyik beállítása a megfelelő számunkra.

Az aktivitás lehetőségnél eldönthetjük a videónk hány %-át megnéző embereknek szeretnénk hirdetni vagy éppen kizárni azokat, akik nagyon keveset néztek belőle.

Amint ezzel megvagyunk, kiválaszthatjuk melyik legyen az videó aminek az előzményeit a rendszernek figyelembe kell vennie.

Innentől pedig már csak annyi dolgunk maradt, hogy elnevezzük a célcsoportunkat és már be is vethetjük legújabb célközönségünket.

Javaslom, hogy próbáld ki ezt a hirdetési formát, mert hatalmas lehetőség van benne. Sokkal pontosabb célzást jelent, mint egyéb remarketinges lehetőség.

Jövő héten a leadgeneráló hirdetéseket elhagyó emberek visszacsábításának lehetőségeiről lesz szó!

buzas-szoltBuzás ZsoltFacebook szakértő

+36 20/323 1433 // buzas.zsolt@netmarketing.hu További blogbejegyzései

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati. »

Kapcsolódó blogbejegyzéseink

Használjuk profin a Facebook remarketinget! – 4. rész

E heti cikkünkből kiderül, hogyan tudjuk visszacsábítani azokat, akik megnézték leadgeneráló hirdetésünket, de nem töltötték ki, vagy hirdetéseket megjeleníteni azoknak is, akik kitöltötték. Először kezdjük egy kis gyorstalpalóval. Mik azok a leadgeneráló hirdetések? A hirdetéskezelőben …

Használjuk profin a Facebook remarketinget! – 2. rész

A Facebook nemrég bevezetett egy újítást, ami lehetővé teszi nekünk, hogy a weboldalon eltöltött idő alapján célozzuk meg azokat, akik meglátogatták honlapunkat. Így remarketing hirdetéseinket már olyan látogatóknak jeleníthetjük meg, akiket valószínűleg jobban érdekelt termékünk…

Netmarketing © 2016 Minden jog fenntartva | Adatvédelem