Többet akarok tudni az online marketingről!

Többet akarok tudni az online marketingről!

Ebben a menüpontban azoknak szeretnénk kedvezni, akik az online marketinggel, a kampányok működésével és azok optimalizálásával kapcsolatos ismereteiket kívánják bővíteni. Igyekszünk olyan, a mindennapokban használható tudást összegyűjteni, melyet munkád során hatékonyan hasznosíthatsz. A könnyebb áttekinthetőség kedvéért használd a fenti keresőt, vagy tudásszintednek megfelelően válassz a kezdő vagy haladó címkékkel ellátott cikkeink közül!

Facebook és AdWords képes hirdetések – mit, miért, hogyan?

A Facebook képes hirdetésekre vonatkozó irányelvei úgy változnak, mint az időjárás – nehéz figyelemmel kísérni őket, és időről időre alkalmazkodni hozzájuk. Az AdWords rendszere szerencsére ebből a szempontból átláthatóbb; a képes hirdetések méretei ritkán módosulnak, és a magyar supportnak köszönhetően probléma esetén is viszonylag gyorsan jön a megoldás. Cikkemben a teljesség igénye nélkül tekintem át a két hirdetési felület főbb paramétereit, és adok néhány gyakorlati tanácsot is.

bővebben

Hirdetés az Instagramon

Úgy érzed a Facebook és az AdWords már nem nyújt elég lehetőséget? Szeretnéd kipróbálni magad valami újban? Ebből a bejegyzésből megtudhatod, milyen opciók állnak rendelkezésedre, ha Instagramon szeretnél hirdetni!

bővebben

Az AdWords keresési hálózata

A Google Keresési Hálózatát gyakorlatilag mindenki ismeri, használja és szereti. A keresőóriás hatalmas energiát fektetett abba, hogy egy hatékonyan működő keresési algoritmust alkosson, mely a kisebb hibáktól eltekintve sikerült is.

bővebben

Netmarketing © 2016 Minden jog fenntartva | Adatvédelem