Ismerje meg online marketing fegyvertárunkat!

Google Ads kampány (Adwords)

Avagy mesterlövész marketing

Pontos célzás, költséghatékonyság és mérhetőség, amely azonnali eredményeket hoz. Előnye, hogy csak a valós látogatókért, a honlapra jutást követően (kattintás alapon) kell fizetni. Lehetőségünk van az azonnali interakcióra, továbbá folyamatos kontroll alatt tarthatjuk kampányainkat.

Facebook kampány

Az aktuális online atomfegyver

Kreativitásunkkal gyakorlatilag szárnyakat adhatunk hirdetéseinknek, vállalkozásunknak. Az érdekes/hiteles/lenyűgöző bejegyzéseink a megosztások által vírusként terjedhetnek. Azonnali interakció és kérdezz-felelek formájában építhetjük szakértői státuszunkat, a bizalmat személyünk és a vállalkozás irányába.

Instagram

Longbow Apache, a látványos megoldás

Fényképekkel, rövid videókkal könnyedén és gyorsan mozoghatunk az online térben. Leginkább a fiatal korosztály kerül a célkeresztbe, akiket azután gyors manőverezéssel eljuttathatunk ahhoz a célhoz, amihez szeretnénk.

YouTube

Az „antiochiai szent kézigránát”

…ja, nem, de nagyot szól. Egy jól elkészített reklámvideó – ha a megfelelő módon és a célközönségnek tálaljuk – nagyot szól. Egy rövid videó sok esetben többet ér ezer leírt szónál. A Google és partnerei felületein mérhetően és költséghatékonyan jeleníthetjük meg videóinkat. Robbantsunk?

Kampányaudit

F22-Raptor, azaz a Lopakodó

Felderítjük a kampányműködés kritikus pontjait. Mindezt óvatosan, nehogy egy hirtelen mozdulattal leleplezzük, hogy valami készül a cégednél. Úgy kerekedhetsz versenytársaid fölé, hogy azok észre sem veszik, mi történt. Az eredmény: sikeres értékesítés.

Landing page készítés

Gyalogság, amely minden háborút megnyer

Az online marketingtevékenység egyik alapja. Azt pedig jól tudjuk, hogy megfelelő alapok nélkül nincs siker. A kiváló felhasználói élmény és remek design segítséget nyújt online céljaink elérésében. Ha a felhasználó kellően informatív, gyors, érdekes landing oldalra jut, az komoly lépés a siker felé.

Netmarketing © 2019 Minden jog fenntartva | Adatvédelem