Blog » Buzás Zsolt blogja » Szeretne egyszerűen kommunikálni saját Facebook oldalán keresztül?

Szeretne egyszerűen kommunikálni saját Facebook oldalán keresztül?

Szerző: | 2015. nov. 13 | Facebook

A Facebook ismét előrukkolt valamivel, ami elsősorban minket, oldaladminisztrátorokat és szerkesztőket érint.

A napokban bevezetett újítás lehetővé teszi, hogy oldalként megtekintsük más oldalak bejegyzéseit, ezáltal egy egyszerűen megközelíthető hírfolyamra szert téve.

Korábban egyéb megoldásokkal lehetett ezt használni, legtöbben azonban így is csak a saját hirdetéseik vagy bejegyzéseik hozzászólásánál éltek ezzel a lehetőséggel.

Az új funkció segítségével könnyedén testre szabhatjuk, mely oldalak bejegyzései azok, melyeket nap mint nap szeretnénk nyomon követni.

Teszt jelleggel én is kedveltem néhány olyan oldalt, amely a cégünk számára hasznos lehet.

Látható, hogy itt már egyértelműen lehetőségünk nyílik az oldalunk nevében like-olni vagy hozzászólni.

Az újítás minden oldaladminisztrátor számára hasznos lehet, főleg akkor, ha korábban már esett abba a hibába, hogy véletlenül saját magán profiljával szólt hozzá bizonyos tartalmakhoz.

[social_warfare]

buzas-szoltBuzás ZsoltFacebook szakértő

+36 20/323 1433 // buzas.zsolt@netmarketing.hu További blogbejegyzései

Zsolti a felelős a Facebook szakterületért, valamint a cégvezetés napi rutinját vállalja magára. Kreativitása és agilitása minden esetben az ügyfelek hasznára válik. »

Kapcsolódó blogbejegyzéseink

Tanácsaink a Facebook algoritmus változással kapcsolatban

Nem egy átlagos frissítésre kell számítanunk- ezt a mondatot mostanra már mindenki, akinek valahogy köze van Facebook oldalak menedzseléshez legalább ezerszer hallotta. A Facebook visszanyúlt a gyökereihez, a változások fő célja a portálon minőségileg eltöltött idő növelése és az emberek összehozása lett. Tartalmi szempontból ez azt jelenti, hogy sokkal aktívabban jelennek meg az ismerőseink posztjai az üzenőfalunkon, az oldalak, vállalkozások állapotfrissítései pedig háttérbe szorulnak. Kevesebb videóra, like-vadász és reakciós szavazásra serkentő bejegyzésre kell számítani, cserébe több lesz a kommentdús, aktív, beszélgetéseket kezdeményező poszt. De nézzük, hogy érinti ez vállalkozásainkat, mire kell felkészülnünk?

Facebook nyereményjáték elvek és változások

2018 több területen is nagy változásokat hozott el a Facebook használatát tekintve. Szóba került a céges és egyéb oldalak organikus megjelenítésének visszaszorítása az üzenőfalainkon, valamint ismerőseink posztjainak algoritmusos előtérbe hozása.

Netmarketing © 2019 Minden jog fenntartva | Adatvédelem