Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Bemutatkozik a Netmarketing csapata

Vállalkozásunkat 2011-ben alapítottuk azért, hogy immáron saját elképzeléseink alapján kezeljük ügyfeleink online marketingjét. Mit jelent ez? Ügyfeleink igényeit valóban figyelembe véve, komoly tervezés és a piaci lehetőségek számba vételével végezzük munkánkat. Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélkapcsolatra, az ügyfeleinkkel való kommunikációra. Mi nem napokon vagy heteken belül válaszolunk vagy hajtjuk végre a szükséges változtatásokat, hanem a lehetséges legrövidebb időn belül reagálunk. Ez a mi minőségpolitikánk.

Mitől sikeresek kampányaink? Nem titok és semmi meglepő nincs benne. A kemény, szisztematikus munka, a tervezés és a szakértelem hozza meg a sikert ügyfeleink számára. Partnereink üzleti sikere, előrelépése biztosítja számunkra is az elismerést és megbecsülést. Csapatunk számára egy marketing kampány nem kipipálandó (rossz esetben terhes) feladat, hanem kihívás, amelynek meg kell felelnünk.

Hitvallásunk szerint nincs lehetetlen feladat, csak nem megfelelő megközelítés. A rendelkezésre álló online marketingeszközök között biztosan van olyan, amellyel Ön is sikeresen és költséghatékonyan adhatja el termékeit és szolgáltatásait. Mi segítünk abban, hogy ezt gyorsan megtalálja, és elérje üzleti céljait!

Csapatunk tagjai

Laczkó Balázs

Minősített Google Ads szakértő- Társtulajdonos

Balázs az általános cégvezetés mellett Google Ads szakértő. Fő feladata a cég jövőképének kialakítása, ennek megvalósításáért felel. Ezen felül az online marketinggel kapcsolatos szakmai publikációk, tanulmányok elkészítése és a különböző előadások, oktatások megtartása is az ő asztala.
Négy gyermek édesapja. Szabadidejét családjával és utazással tölti. Főleg az északi országokat preferálja, de egy jó utazási ajánlatra nem mond nemet akkor sem, ha más az úticél.

Németh Marcell

(PPC manager – Adatelemző)

Marcell szociológusként végzett az egyetemen, amiben megtalálta az érdeklődési körét. Viszont, hogy egy gyakorlatiasabb szakmával bővítse tudását, a marketingbe is beletanult, ahol a PPC szakmában mélyedt el igazán. Google Tag Manager, Google Analytics, Data Studio és PPC kampányok kezelésével foglalkozik.
Érdeklődik az adatelemzés iránt, ezért az elmúlt fél évben megtanult SQL adatbázisokat kezelni és alapszinten Pythonban programozni.
Szabadidejében egy bandában trombitázik (Stikli), focizik és a Speciality kávék világában barangol és fejleszti a tudását.

Szuda Virág

(Grafikus – Webdesigner)

Virág a csapatunk grafikusa és webdesignere. Egy szerencsés véletlen folytán kóstolt bele a grafikai munkálatokba, akkor viszont szerelem volt első kattintásra. Azóta mindent megtesz, hogy minél széleskörűbb tudásra tegyen szert, folyamatosan képzi magát és gyűjti a tapasztalatokat. Rendkívül fontos számára az ügyfelek elégedettsége, ezért minden projektet sajátjaként kezel. Szabadidejében szeret sportolni, kirándulni, egészséges sütikkel kísérletezni és bármilyen kreatív tevékenységre vevő.

Koska Gábor

(PPC manager/Értékesítő)

Gábor a telekommunikációs iparágban szerzett érdékesítői szaktudását és ügyfélközpontú szemléletét a Netmarketingnél kamatoztatja. Egyaránt lát el Értékesítői és PPC Manager feladatokat. Szabadidejében szívesen játszik online szerepjátékokat, valamint gyerekkori szerelmének, a focinak is örömmel hódol.

Magánéletben egy csodaszép kislány büszke apukája.

Fényes Gábor

(Team Leader – Társtulajdonos)

Gábor szakterülete mindig is az Online Marketing volt, ezért tette le a voksát a Google Ads és a Facebook hirdetések mellett. Közel 10 év online marketing tapasztalattal a háta mögött több, mint 50 iparágban szerzett már jártasságot az online marketing menedzselésében. A PPC mellett a teljes marketing folyamat és stratégia megtervezésével is foglalkozik, ezért minden esetben képes feltárni, hogy melyek azok a pontok, ahol még lehet módosítani ahhoz, hogy a kampányokból a maximumot lehessen kihozni. Az egészséges életmód és a rendszeres edzés elkötelezett híve, ezen kívül szabadidejében szívesen néz filmeket és sorozatokat felesége társaságában. Két ördögi cica gazdája.

Lénárt Kinga 

(Irodavezető)

Kingának több éves szakmai tapasztalata van az ügyfélszolgálat területén. Feladata az iroda pénzügyeinek menedzselése és az adminisztratív munkák intézése.

Szabadidejében szívesen néz filmeket és sorozatokat, ha pedig van rá lehetősége, szívesen utazik, 3 idegen nyelven is beszél! Sokat foglalkozik önismerettel, ezzel kapcsolatos könyveket és a videós tartalmakat előszeretettel bújja. Szeret egészségesen táplálkozni, rendszeresen sportol.

Kis Attila

(PPC manager – SEO szakértő)

Attila csapatunk SEO szakértője. Google Ads, Facebook és SEO területen szerzett tapasztalatával, valamint szorgalma és kitartása segítségével mindent megtesz az ügyfelek elégedettsége érdekében. Attila egy 3 éves kislány és egy 1 éves kisfiú büszke apukája. Velük és imádott feleségével tölti legszívesebben szabadidejét. Ezenkívül imád túrázni, falat mászni, vitorlázni, az extrém sportok szerelmese és családjával együtt 2 törpe pinscher gazdája.

Szimjon Tímea

(Senior PPC manager)

Timi már több éve teljes online marketinggel foglalkozott: kampány tervezéstől kezdve a teljes marketing folyamatokat ő készítette el.
Úgy döntött, hogy szeretné mélyebbre ásni magát
a PPC világában, ami mindig is közel állt hozzá.

Nagyon kreatív, így szabadidejében szívesen fotóz, szeret jógázni, festeni, könyvek terén pedig az egészséges életmód témáját szereti legjobban bújni!

Werderitsch Lili

(PPC manager)

Lili csapatunk gyakornoka. Egy osztrák egyetem kereskedelem és marketing angol nyelven futó szakának tanulója. Minden porcikájával azon van, hogy kitanulja a szakma rejtelmeit és később elégedett ügyfeleket eredményezzen munkájával, nem csak hazai, de nemzetközi téren is. A sportok szerelmese, szabadidejében általában megtalálható a konditeremben vagy barátaival a szabadban. 

Nagy Sándor

(Szövegíró)

Sanyi a csapat kreatív szövegírója. Imád gördeszkázni, imád verset, slamet, dalszöveget írni. Klasszika-filológia szakon végzett az egyetemen, mégsem latinul, hanem magyarul írja a szövegeket. Imádja a sorozatokat, a könyveket, a filmeket, és mindent, amihez lehet chipset meg popcornt enni. Mindenből az következik, hogy a rágcsát is szereti, csak most épp fogyókúrázik. Aki ezt épp most olvassa, annak üzeni, hogy már nem biztos, hogy tart amúgy a fogyókúra, de így legalább a szándék megvolt. Vagy lefogyott, vagy feladta. A reklámszövegírás nagyon közel áll a szívéhez.

Bódis Orsolya

(Social media manager)

Orsi már az egyetemi évei alatt is social media oldalak kezelésével foglalkozott, mindig is tudta, hogy a Facebook és az Instagram a terepe. A kreatív szövegírás, az élményszerű tartalomátadás is közel áll a szívéhez. Már kiskorában tudta mindenki, hogy kommunikációs területen fog elhelyezkedni, a csacsogás volt a lételeme. Barátai örömére ezt a tulajdonságát megőrizte, bárkivel elbeszélget órákon át, akár ismeretlenül is. Szìvesen ismer meg új embereket. Szabadidejében szívesen tanulmányozza a borok világát, a magyar borkultúra szerelmese, illetve crossfit edzéseken vezeti le a fölösleges energiáját.

Kis-Hugyecz Nikolett

(PPC Manager)

Niki már középiskolás kora óta tudta, hogy marketinggel szeretne foglalkozni. A Szegedi Tudományegyetemen tanult kereskedelem és marketinget, valamint a Tomori Pál Főiskolán kkv-menedzsernek. Fontos számára a jó kapcsolat kialakítása ügyfeleivel, valamint mindent megtesz azért, hogy elégedettek legyenek. Szereti a kreatív és kihívásokkal teli feladatokat. Szabadidejét legszívesebben családja társaságában tölti, szeret filmezni, sorozatot nézni, kirándulni és sportolni. Egy gyönyörű kislány és egy rosszcsont kisfiú anyukája, és 2 kiskutya gazdija. 

Molnár Bernát

(PPC manager és SEO szakértő)

Bernát a Budapesti Metropolitan Egyetemen végzett marketing szakon és mindig is ezen a területen képzelte el magát. Kifejezetten erős kommunikációja mellett a kreatív szövegírás sem áll tőle távol. Korábban foglalkozott teljes online marketing kivitelezéssel és jelenleg is PPC manager és SEO szakemberként tevékenykedik.

Szabadidejét szívesen tölti a barátai társaságában, de az önfejlesztésre is szakít időt. Rendszeresen fogyaszt általa preferált sorozatokat és videós tartalmakat. Emellett a foci is nagyon közel áll hozzá, valamint az online játékok világa.

Tóth Márkó

(PPC manager)

Márkó fontosnak tartja az online marketing komplett ismeretét, ezért folyamatosan képzi magát,
kulcsfontosságú neki az önfejlesztés. Szabadidejét edzőteremben tölti, vagy könyvet olvas. Emellett a
póker szerelmese, ha teljes kikapcsolódásra vágyik, akkor elindítja a Pokerstarsot és játszik pár póker
partyt.

Szabó Botond

Szabó Botond

(PPC manager)

Botond a csapatunk másik legújabb tagja. Fő feladatának érzi a PPC szakma teljes körű ismeretét, hogy a legbonyolultabb ügyeket is hibátlanul tudja kivitelezni. Több éves telekommunikációban szerzett tapasztalataival és készségeivel segíti elő ügyfeleink sikereit.
Szabadidejében megszállottan gyűjt és olvas skandináv krimit.

Szunyi Zoltán

(Grafikus)

Zoli a cég grafikusa. Azért lett grafikus, mert mindig is szerette a vizualitást és annak különféle megvalósításait. Szerinte a képi világ váltja ki az emberekből a legtöbb ingert. Szereti a képregényeket, rajzfilmeket és mindent, ami animált. Mindent, ami mozgókép. Kedveli a tetoválást, mint művészeti ágat. Szabad idejében általában rajzolni szokott különböző eszközökön. És mindegy vágya egyszer lemásolni a Mona Lisa-t, csak a feje helyén egy Pikachuval.

Kelemen László

(Junior PPC manager és SEO kolléga)

László az egyetemi évei alatt, jogi tanulmányai mellett ismerkedett meg az online marketing világával, ami azonnal lenyűgözte. Kisebb-nagyobb kanyarokkal ugyan, de végül szakmáját hátrahagyva utat engedett érdeklődésének, amiben megtalálta hivatását.
Lelkesen és folyamatosan képzi magát az online marketing területén.
Szabadidejét szívesen tölti a természetben, legyen szó csendes sétákról vagy fotózásról. Nagyon vonzzák más kultúrák, különösen érdeklődik a távoli tájak gasztronómiája iránt. Egy vidám vízi vadászkutya gazdája.

Netmarketing © 2019 Minden jog fenntartva | Adatvédelem