Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Bemutatkozik a Netmarketing csapata

Vállalkozásunkat 2011-ben alapítottuk azért, hogy immáron saját elképzeléseink alapján kezeljük ügyfeleink online marketingjét. Mit jelent ez? Ügyfeleink igényeit valóban figyelembe véve, komoly tervezés és a piaci lehetőségek számba vételével végezzük munkánkat. Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélkapcsolatra, az ügyfeleinkkel való kommunikációra. Mi nem napokon vagy heteken belül válaszolunk vagy hajtjuk végre a szükséges változtatásokat, hanem a lehetséges legrövidebb időn belül reagálunk. Ez a mi minőségpolitikánk.

Mitől sikeresek kampányaink? Nem titok és semmi meglepő nincs benne. A kemény, szisztematikus munka, a tervezés és a szakértelem hozza meg a sikert ügyfeleink számára. Partnereink üzleti sikere, előrelépése biztosítja számunkra is az elismerést és megbecsülést. Csapatunk számára egy marketing kampány nem kipipálandó (rossz esetben terhes) feladat, hanem kihívás, amelynek meg kell felelnünk.

Hitvallásunk szerint nincs lehetetlen feladat, csak nem megfelelő megközelítés. A rendelkezésre álló online marketingeszközök között biztosan van olyan, amellyel Ön is sikeresen és költséghatékonyan adhatja el termékeit és szolgáltatásait. Mi segítünk abban, hogy ezt gyorsan megtalálja, és elérje üzleti céljait!

Csapatunk tagjai

Buzás Zsolt

Facebook szakértő-Társtulajdonos

Zsolti a felelős a Facebook szakterületért, valamint a cégvezetés napi rutinját vállalja magára. Kreativitása és agilitása minden esetben az ügyfelek hasznára válik.

Egy gyermek édesapja, szabadidejét családjával, barátaival tölti. Vérbeli Arsenal drukker, az Ágyúsokért tűzön-vízen keresztül kiáll. Szelíd motorosként olykor az utakat rója, vagy éppen horgászik.

Laczkó Balázs

Minősített Google Ads szakértő- Társtulajdonos

Balázs az általános cégvezetés mellett Google Ads (AdWords) szakértő. Fő feladata a szakmai munka koordinálása és az online marketinggel kapcsolatos szakmai publikációk és tanulmányok elkészítése.

Négy gyermek édesapja. Szabadidejét a családra és sportolásra fordítja. A sportok közül a kettlebellt és a crossfittet űzi. Rengeteget olvas, e téren mindenevő. Balázs nem szereti az Arsenalt!

Dömötör Gergely

(Senior PPC manager))

Gergő a cég “veteránja”, magánéletében pedig büszke apuka. PPC szakértőként a kampánymenedzsmentben is kiveszi a részét. Szabadidejében szeret utazni, ezen kívül erőssége a gasztronómia, és ha az időjárás engedi, szívesen kertészkedik feleségével családi házuk udvarán. 

Kovács Marcell

(PPC manager)

Marci a Google Ads-en és a Facebookon egyaránt remekül megállja a helyét. Ügyfeleit nagy körültekintéssel kezeli. Szabadidejében sportol, a thai box szerelmese. 

Koska Gábor

(PPC manager/Értékesítő)

Gábor gyermekkora óta él Dabason. Nagy állatbarát, párjával két francia bulldogról is gondoskodnak otthonukban. A Netmarketing előtt 9 évig volt a telekommunikáció iparágban, ahonnan a kihívások keresése miatt váltott az online marketing területére. Az AdWords és a Facebook egyaránt érdeklődési köre lett, szívesen talál ki újabb kampányokat ügyfeleinek.

Fényes Gábor

(Senior PPC manager)

Gábor szakterülete mindig is az Online Marketing volt, ezért tette le a voksát a Google Adwords és a Facebook hirdetések mellett. Az egészséges életmód és a rendszeres edzés elkötelezett híve, ezen kívül szabadidejében szívesen néz filmeket és sorozatokat felesége társaságában. Két ördögi cica gazdája.

Képíró Bettina

(irodai asszisztens)

Bettina feladatai a Balázs és Zsolt mindennapi feladatainak megkönnyítése, az iroda pénzügyeinek menedzselése, és az adminisztratív munkák intézése. Szabadidejében szívesen sminkel, és kozmetikusnak tanul. Sokat utazik párjával külföldön és itthon is, az aktív pihenés és az egészséges életmód elkötelezett híve. Egy kutyus gazdája.

Beke Patrícia

(PPC manager/szövegíró)

Pati szabadidejében szívesen olvas és a sorozatok szerelmese. Követi a beauty vloggereket/bloggereket és remek könyv- és filmajánlókat ír. Valamint a videójátékok világában is felveszi a harcot bármelyik férfivel. Az Ads és Facebook felületén egyaránt megállja a helyét, keresi az újdonságokat és folyamatosan fejleszti tudását. Ha pedig egy kicsit szürkébb lenne valamelyik hétköznapja, cicája mindig gondoskodik róla, hogy hamar mókássá váljon.

Dezső Máté

(Operatív vezető)

Máté kreatív ötleteivel és precizitásával emeli ki a kampányokat a tömegből. Folyamatosan képzi magát az online marketing területén, hogy naprakész információkkal segíthesse ügyfeleit. Szabadidejében szívesen kísérletezik a legújabb gasztronómiai újdonságokkal, nagy hangsúlyt fektet az önfejlesztésre és mindemellett tagja egy kispályás focicsapatnak is.

Kohan Erik

(PPC manager)

Erik szereti az újdonságokat és nem fél a kihívásoktól, éppen ezért került az online marketing világába. Lelkiismeretes munka és empátia jellemzi munkavégzését, ezért az ügyfelei kívánságainak teljesülésére törekszik teljes mértékben. Szabadidejében szívesen vesz részt aktív programokon, ugyanakkor szeret könyveket olvasni személyiségfejlődés és emberi kapcsolatok témában.

Ligetvári Csenge

(grafikus)

Csenge a csapat grafikusa, aki folyamatosan arra törekszik, hogy egyszerre az ügyfél és a vásárlók igényeit is szem előtt tartva készítse el a legkreatívabb és legjobb grafikákat. Emellett fotográfus végzettsége van, tehát a munka mellett szívesen hódol ennek a szerelmének is. Szabadidejében szívesen rajzol és nagy természetjáró, ahol remekül tud inspirálódni. Egy macska gazdája, aki kétbalkezes viselkedésével állandó mókás pillanatokat szerez neki.

Burik Bence

(PPC manager)

Bence a csapat oszlopos tagja, ifjonti lendülettel veti bele magát az Google Ads és a Facebook szépségeibe. Family Guy rajongása ne tévesszen meg senkit: maximális alázattal és komolysággal fordul ügyfeleihez és a munkájához.

Kissné Iványi Zsuzsanna

(Social media manager)

Zsu a csapat Social mdia szakértője, hatalmas lendülettel veti bele magát a Facebook és Instagram szépségeibe. Már 16 éve a szakma szerelmese. Szabadidejét családjával, kutyáival tölti. Mellette nagyon szeret férjével motorozni. 

Mátyus Anett

(PPC manager)

Netty több, mint 6 évet dolgozott vendéglátásban a Four Seasons Gresham szállodában, ám úgy döntött, hogy új vizekre evez. Szerencsénkre! A Google Ads és Facebook felületén nagyon jól helyt áll, folyton keresi az újdonságokat, kreatív ötleteivel pedig színt visz a mindennapokba! Kutyusával Berry-vel imádnak kirándulni és utazni. Stílusban csajos csaj, ezt a 40 pár magassarkú bizonyítja a gardróbjában!

[xyz-ihs snippet="GOOGLEBADGE"]

[xyz-ihs snippet="GOOGLEBADGE"]

Netmarketing © 2019 Minden jog fenntartva | Adatvédelem