Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Bemutatkozik a Netmarketing csapata

Vállalkozásunkat 2011-ben alapítottuk azért, hogy immáron saját elképzeléseink alapján kezeljük ügyfeleink online marketingjét. Mit jelent ez? Ügyfeleink igényeit valóban figyelembe véve, komoly tervezés és a piaci lehetőségek számba vételével végezzük munkánkat. Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélkapcsolatra, az ügyfeleinkkel való kommunikációra. Mi nem napokon vagy heteken belül válaszolunk vagy hajtjuk végre a szükséges változtatásokat, hanem a lehetséges legrövidebb időn belül reagálunk. Ez a mi minőségpolitikánk.

Mitől sikeresek kampányaink? Nem titok és semmi meglepő nincs benne. A kemény, szisztematikus munka, a tervezés és a szakértelem hozza meg a sikert ügyfeleink számára. Partnereink üzleti sikere, előrelépése biztosítja számunkra is az elismerést és megbecsülést. Csapatunk számára egy marketing kampány nem kipipálandó (rossz esetben terhes) feladat, hanem kihívás, amelynek meg kell felelnünk.

Hitvallásunk szerint nincs lehetetlen feladat, csak nem megfelelő megközelítés. A rendelkezésre álló online marketingeszközök között biztosan van olyan, amellyel Ön is sikeresen és költséghatékonyan adhatja el termékeit és szolgáltatásait. Mi segítünk abban, hogy ezt gyorsan megtalálja, és elérje üzleti céljait!

Csapatunk tagjai

Buzás Zsolt

Facebook szakértő-Társtulajdonos

Zsolti feladata elsősorban az új ügyfelek megszerzése. Emellett ő a felelős a Facebook szakterületért, valamint a cégvezetés napi rutinját vállalja magára. Kreativitása és agilitása minden esetben az ügyfelek hasznára válik.

Egy gyermek édesapja, szabadidejét családjával, barátaival tölti. Vérbeli Arsenal drukker, az Ágyúsokért tűzön-vízen keresztül kiáll. Szelíd motorosként olykor az utakat rója, vagy éppen horgászik.

Laczkó Balázs

Minősített Adwords szakértő- Társtulajdonos

Balázs az általános cégvezetés mellett Google AdWords szakértő. Fő feladata a szakmai munka koordinálása és felügyelete, az online marketinggel kapcsolatos szakmai publikációk és tanulmányok elkészítése.

Négy gyermek édesapja. Szabadidejét a családra és sportolásra fordítja. A sportok közül a kettlebellt és a crossfittet űzi. Rengeteget olvas, e téren mindenevő. Balázs nem szereti az Arsenalt!

Moldován Ágnes

(Projekt manager)

Ági feladata a napi munkamenet koordinálása. Akár az ügyfelekről van szó, akár az iroda mindennapjainak bearanyozásáról, ő a felelős értük. Szabadidejében újságíró, riporter, valamint hűen szolgálja egyetlen macskáját.

Burik Bence

(PPC manager)

Bence a csapat legfiatalabb tagja, ifjonti lendülettel veti bele magát az AdWords és a Facebook szépségeibe. Family Guy rajongása ne tévesszen meg senkit: maximális alázattal és komolysággal fordul ügyfeleihez és a munkájához.

Pataki Attila Roland

(PPC manager)

Attila az Adwords és a Facebook mellett az Instagram felületén is járatos. Folyamatosan képezi magát minden területen, legújabb kedvence a videóhirdetések világa. Szabadidejét olvasással tölti, valamint egy kortárs művészeti körben is aktív szerepet vállal.

Jovon Virág Viktória

(PPC manager)

Viki az Adwordsön és a Facebookon egyaránt remekül megállja a helyét. Ügyfeleit nagy körültekintéssel kezeli.
Nagy utazó, szívesen látogatja Európa legszebb városait. Emellett a színházi előadások állandó vendége.

Sulcz Kálmán

(PPC manager)

Kálmi az újdonságok vadásza, Adwords és Facebook területen tevékenykedik. Remek kapcsolatot ápol ügyfeleivel. Segítségére nemcsak ügyfelei, hanem kollégái is számíthatnak. Szabadidejében is a szakmai újdonságok után kutat, valamint gasztronómiai tudását fejleszti. A csapat szakácsa és bártendere egyben.

Dömötör Gergely

(Szakmai vezető)

Gergő pályafutását Facebook-vonalon kezdte, majd megismerkedett az Adwords szépségeivel. Nyitott az újdonságokra, ügyfelei számíthatnak rá. Érdeklődik a mezőgazdaság iránt, méhészkedik, feleségével részt vesz szülővárosa hagyományőrző tevékenységében.

Ordasi Brigitta

(PPC manager)

Brigi az Adwords kampányok mestere. Kiválóan gondolkodik a vásárlók fejével, bármilyen témában képes azonnal jó pályára állni. Egy gyermek édesanyja. A divat szakértője, kifinomult stílusa tágabb környezetében is feltűnést kelt. Emellett egy helyi rádió műsorvezetőjeként hangját is rendszeresen hallatja.

Agárdi Judit

(Grafikus)

Judit mindenre képes, hiszen rajta múlik az ügyfelek képes hirdetéseinek elkészítése. Amit a csapat tagjai megálmodnak, azt ő véghezviszi. Sok időt és energiát fordít a testedzésre, közel áll hozzá az egészséges és tudatos táplálkozás. Egy macska tulajdonosa.

Molnár Erika

(PPC manager)

Erika a csapatunk legújabb tagja, aki a Facebook és Adwords útvesztőjében segít kiigazodni az Ügyfeleknek. Bármilyen probléma esetén szívesen áll rendelkezésre. Szabadidejét legtöbbször sütéssel tölti, aminek ínycsiklandó végeredményét gyakran osztja meg az Instagram felhasználóival. Két macska büszke gazdája.

Panyi Krisztina

(Tartalommarketing menedzser)

Krisztina fő feladatai közé a tartalomgyártás és a kreatív folyamatok menedzselése tartozik. Hobbijaként az influencer marketing kutatásában leli örömét, oly annyira, hogy a témában PhD-ra is készül. Szabadidejében sokat olvas, kedvenc írója Christopher Moore, akitől majdnem minden élethelyzetben tudna valami odaillőt idézni.

Netmarketing © 2016 Minden jog fenntartva | Adatvédelem