Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Bemutatkozik a Netmarketing csapata

Vállalkozásunkat 2011-ben alapítottuk azért, hogy immáron saját elképzeléseink alapján kezeljük ügyfeleink online marketingjét. Mit jelent ez? Ügyfeleink igényeit valóban figyelembe véve, komoly tervezés és a piaci lehetőségek számba vételével végezzük munkánkat. Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélkapcsolatra, az ügyfeleinkkel való kommunikációra. Mi nem napokon vagy heteken belül válaszolunk vagy hajtjuk végre a szükséges változtatásokat, hanem a lehetséges legrövidebb időn belül reagálunk. Ez a mi minőségpolitikánk.

Mitől sikeresek kampányaink? Nem titok és semmi meglepő nincs benne. A kemény, szisztematikus munka, a tervezés és a szakértelem hozza meg a sikert ügyfeleink számára. Partnereink üzleti sikere, előrelépése biztosítja számunkra is az elismerést és megbecsülést. Csapatunk számára egy marketing kampány nem kipipálandó (rossz esetben terhes) feladat, hanem kihívás, amelynek meg kell felelnünk.

Hitvallásunk szerint nincs lehetetlen feladat, csak nem megfelelő megközelítés. A rendelkezésre álló online marketingeszközök között biztosan van olyan, amellyel Ön is sikeresen és költséghatékonyan adhatja el termékeit és szolgáltatásait. Mi segítünk abban, hogy ezt gyorsan megtalálja, és elérje üzleti céljait!

Csapatunk tagjai

Laczkó Balázs

Minősített Google Ads szakértő- Társtulajdonos

Balázs az általános cégvezetés mellett Google Ads szakértő. Fő feladata a cég jövőképének kialakítása, ennek megvalósításáért felel. Ezen felül az online marketinggel kapcsolatos szakmai publikációk, tanulmányok elkészítése és a különböző előadások, oktatások megtartása is az ő asztala.
Négy gyermek édesapja. Szabadidejét családjával és utazással tölti. Főleg az északi országokat preferálja, de egy jó utazási ajánlatra nem mond nemet akkor sem, ha más az úticél.

Németh Marcell

(PPC manager – Adatelemző)

Marcell szociológusként végzett az egyetemen, amiben megtalálta az érdeklődési körét. Viszont, hogy egy gyakorlatiasabb szakmával bővítse tudását, a marketingbe is beletanult, ahol a PPC szakmában mélyedt el igazán. Google Tag Manager, Google Analytics, Data Studio és PPC kampányok kezelésével foglalkozik.
Érdeklődik az adatelemzés iránt, ezért az elmúlt fél évben megtanult SQL adatbázisokat kezelni és alapszinten Pythonban programozni.
Szabadidejében egy bandában trombitázik (Stikli), focizik és a Speciality kávék világában barangol és fejleszti a tudását.

Szuda Virág

(Junior Social/PPC manager)

Virág a csapat legújabb tagja. A social media és a PPC világában keresi a kihívásokat és tesz meg mindent az ügyfelek maximális elégedettsége érdekében. A szakmai dolgok mellett nagyon fontos számára a sport, a spinning nagy rajongója. Szabadidejében szeret kirándulni, egészséges édességekkel kísérletezni, illetve bármilyen kreatív tevékenységre vevő.

Koska Gábor

(PPC manager/Értékesítő)

Gábor a telekommunikációs iparágban szerzett érdékesítői szaktudását és ügyfélközpontú szemléletét a Netmarketingnél kamatoztatja. Egyaránt lát el Értékesítői és PPC Manager feladatokat. Szabadidejében szívesen játszik online szerepjátékokat, valamint gyerekkori szerelmének, a focinak is örömmel hódol.

Magánéletben egy csodaszép kislány büszke apukája.

Fényes Gábor

(Team Leader – Társtulajdonos)

Gábor szakterülete mindig is az Online Marketing volt, ezért tette le a voksát a Google Ads és a Facebook hirdetések mellett. Közel 10 év online marketing tapasztalattal a háta mögött több, mint 50 iparágban szerzett már jártasságot az online marketing menedzselésében. A PPC mellett a teljes marketing folyamat és stratégia megtervezésével is foglalkozik, ezért minden esetben képes feltárni, hogy melyek azok a pontok, ahol még lehet módosítani ahhoz, hogy a kampányokból a maximumot lehessen kihozni. Az egészséges életmód és a rendszeres edzés elkötelezett híve, ezen kívül szabadidejében szívesen néz filmeket és sorozatokat felesége társaságában. Két ördögi cica gazdája.

Lénárt Kinga 

(irodavezető)

Kingának több éves szakmai tapasztalata van az ügyfélszolgálat területén. Feladata az iroda pénzügyeinek menedzselése és az adminisztratív munkák intézése.

Szabadidejében szívesen néz filmeket és sorozatokat, ha pedig van rá lehetősége, szívesen utazik, 3 idegen nyelven is beszél! Sokat foglalkozik önismerettel, ezzel kapcsolatos könyveket és a videós tartalmakat előszeretettel bújja. Szeret egészségesen táplálkozni, rendszeresen sportol.

Kis Attila

(PPC manager – SEO szakértő)

Attila csapatunk SEO szakértője. Google Ads, Facebook és SEO területen szerzett tapasztalatával, valamint szorgalma és kitartása segítségével mindent megtesz az ügyfelek elégedettsége érdekében. Attila egy 3 éves kislány és egy 1 éves kisfiú büszke apukája. Velük és imádott feleségével tölti legszívesebben szabadidejét. Ezenkívül imád túrázni, falat mászni, vitorlázni, az extrém sportok szerelmese és családjával együtt 2 törpe pinscher gazdája.

Dezső Máté

(Team Leader)

Máté tölti be csapatunkban az “ügyfelek ügyvédje” szerepet. Stratégiai szemléletével a háttérben nap, mint nap azon dolgozik, hogy ügyfeleink számára átfogó, profitabilis online marketing rendszereket építsen. Folyamatosan képzi magát az online marketing területén, hogy naprakész információkkal rendelkezzen. Szabadidejében szívesen kísérletezik a legújabb gasztronómiai újdonságokkal, nagy hangsúlyt fektet az önfejlesztésre és mindemellett tagja egy kispályás focicsapatnak is.

Werderitsch Lili

(PPC manager)

Lili csapatunk gyakornoka. Egy osztrák egyetem kereskedelem és marketing angol nyelven futó szakának tanulója. Minden porcikájával azon van, hogy kitanulja a szakma rejtelmeit és később elégedett ügyfeleket eredményezzen munkájával, nem csak hazai, de nemzetközi téren is. A sportok szerelmese, szabadidejében általában megtalálható a konditeremben vagy barátaival a szabadban. 

Ligetvári Csenge

(grafikus)

Csenge a csapat grafikusa, aki arra törekszik, hogy nap mint nap a legkreatívabb és legjobb grafikákat készítse. Fotográfus végzettsége van, tehát a munka mellett szívesen hódol ennek a szerelmének is. Szabadidejében rajzol és nagy természetjáró, amiből remekül tud inspirációt gyűjteni. Egy mókás cica gazdája.

Szimjon Tímea

(PPC manager)

Timi már több éve teljes online marketinggel foglalkozott: kampány tervezéstől kezdve a teljes marketing folyamatokat ő készítette el. Úgy döntött, hogy szeretné mélyebbre ásni magát a PPC világában, ami mindig is közel állt hozzá.

Nagyon kreatív, így szabadidejében szívesen fotóz, szeret jógázni, festeni, könyvek terén pedig az egészséges életmód témáját szereti legjobban bújni!

Kissné Iványi Zsuzsanna

(Senior Social media manager)

Zsu a csapat Social media szakértője, hatalmas lendülettel veti bele magát a Facebook, Instagram és a közösségi média egyéb szegmenseinek szépségeibe. Ezelőtt közel 15 évig egy nemzetközi médiaügynökség csapatát erősítette, ahol csak az elmúlt 7 évben social médiával foglalkozott, a szakma szerelmese. Szabadidejét családjával, kutyáival tölti, két gyermek édesanyja. Mellette nagyon szeret férjével motorozni, és zenei fesztiválokra járni.

Molnár Bernát

(PPC manager)

Bernát a Budapesti Metropolitan Egyetemen végzett marketing szakon és mindig is ezen a területen képzelte el magát. Kifejezetten erős kommunikációja mellett a kreatív szövegírás sem áll tőle távol. Korábban foglalkozott teljes online marketing kivitelezéssel és jelenleg is PPC manager és SEO szakemberként tevékenykedik.

Szabadidejét szívesen tölti a barátai társaságában, de az önfejlesztésre is szakít időt. Rendszeresen fogyaszt általa preferált sorozatokat és videós tartalmakat. Emellett a foci is nagyon közel áll hozzá, valamint az online játékok világa.

Tóth Márkó

(PPC manager)

Márkó fontosnak tartja az online marketing komplett ismeretét, ezért folyamatosan képzi magát,
kulcsfontosságú neki az önfejlesztés. Szabadidejét edzőteremben tölti, vagy könyvet olvas. Emellett a
póker szerelmese, ha teljes kikapcsolódásra vágyik, akkor elindítja a Pokerstarsot és játszik pár póker
partyt.

Szabó Botond

Szabó Botond

(PPC manager)

Botond a csapatunk másik legújabb tagja. Fő feladatának érzi a PPC szakma teljes körű ismeretét, hogy a legbonyolultabb ügyeket is hibátlanul tudja kivitelezni. Több éves telekommunikációban szerzett tapasztalataival és készségeivel segíti elő ügyfeleink sikereit.
Szabadidejében megszállottan gyűjt és olvas skandináv krimit.

Béres Miklós

(PPC manager)

Miki már több éve foglalkozik online marketinggel, amelyen belül a Facebook rejtelmei foglalkoztatják leginkább. Legyen szó szolgáltatásról vagy webshopról, mindig a legjobb optimalizálási lehetőségeket keresi.
Szabadidejében szívesen fedezi fel a világot, az utazás szerelmese. Versenyszerűen űzi a vitorlás sportot, de szeret elmerülni és kikapcsolni az online játékok univerzumában is.

Salamon Fruzsina

(PPC manager)

Fruzsi egyetemi évei alatt ismerkedett meg az online marketing világával. Akkor döntött úgy, hogy a végzettsége ellenére ebben az iparágban szeretné folytatni. Ez alatt az idő alatt rengeteg időt töltött a PPC világ megismerésével és mai napig képzi magát, hogy naprakész lehessen. Ügyfeleivel igyekszik úgy kommunikálni, hogy érthető legyen számukra mit, miért és hogyan csinál vállalkozásuk sikeressége érdekében.
Szabadidejében szeret kirándulni és ha teheti utazni. Ezek mellett olvasással és futással kapcsolódik ki. 

Nagy Sándor

(Szövegíró)

Netmarketing © 2019 Minden jog fenntartva | Adatvédelem