Blog » Laczkó Balázs blogja » Ráncfelvarráson a Google+

Ráncfelvarráson a Google+

Szerző: | 2015. júl. 30 | Google+

Kevesen használják a Google Plust, ezért a fejlesztőknek lépni kellett – néhány változtatást eszközöltek, és várják a csodát. A változások vezetői szinten is megmutatkoztak: 4 hónappal ezelőtt David Besbirs helyére Bradly Horowitz került. Horowitz pedig most bejelentette, hogy belátták hibáikat, ezért néhány döntésüket újra kellett gondolniuk.

Az újragondolás eredményeképp szétválasztották a Google+ és a YouTube kommenteket. Tehát YouTube hozzászólásaink mostantól nem jelennek meg automatikusan a Google+ hírfolyamunkban.

Megszűnik a Google+ Photos, helyette Google Photos alkalmazást tölthetünk telefonunkra és asztali számítógépünkre.

Kikerül továbbá a Google+ szárnyai alól a Hangouts szolgáltatás is.

Mindezen változtatásoktól azt várják, hogy a Google+ a Facebook, a Twitter, a LinkedIn és a Pinterest elé kerülhet. Egy statisztika szerint a nagyjából 2,2 milliárd felhasználóból csupán 9 százalék körül vannak azok, akik rendszeresen posztolnak is.

[social_warfare]

Laczkó BalázsLaczkó Balázs, minősített Google AdWords szakértő

+36 70/387 3167  //  laczko.balazs@netmarketing.hu
További blogbejegyzései

Balázs az általános cégvezetés mellett Google AdWords szakértő. Fő feladata a szakmai munka koordinálása és felügyelete, a szakmai publikációk és tanulmányok elkészítése. »

Kapcsolódó blogbejegyzéseink

Pingvintámadás közeleg!

Idén decemberben vagy jövő januárban újra lecsap a Pingvin, a Google büntető algoritmusa. Az új verzió legfontosabb tulajdonsága, hogy „folyamatos futású” lesz, azaz a frissítés után az egyes büntetésekre és azok feloldására nem kell hónapokat/éveket várni, hanem azonnal megtörténnek.

Minek nevezzelek? – Nevet vált a Google

Radikális lépésre szánta el magát a Google: bejelentették az új ernyőszervezet, az Alphabet megalakulását. Az új szervezettel új vezérigazgató is került a cég élére. Mostantól Sundar Pichai kezében van a kormányrúd. A Google mint olyan, ezentúl csak a keresőt, a hirdetéseket, a térképet …

„Mobilgeddon” – jön az új Google algoritmus-frissítés

Nem tétlenkedik a keresőóriás; már februárban bejelentette, hogy az új algoritmus-frissítés után azok az oldalak lesznek szívének kedvesebbek, amelyek rendelkeznek mobilnézettel. Nos, a frissítés a mai napon következik be, így honlap tulajdonosok millióit éri majd kellemes vagy kellemetlen meglepetés.

Netmarketing © 2019 Minden jog fenntartva | Adatvédelem