Oktatás

Oktatás

Miért lehet érdekes számodra az online marketing oktatás?

Kicsi lángnak nem nagy a világa – tartja a mondás. Mint minden más területen, az online marketing világában is szükség van a fejlődésre, továbblépésre. Ezt megteheti bárki autodidakta módon, vagy kérheti szakemberek segítségét.

Sok honlappal és webshoppal rendelkező egyéni vagy kisvállalkozóban megfogalmazódik az a gondolat, hogy inkább saját maga végzi el a cégével kapcsolatos online marketing feladatokat. Nagyobb cégek esetén ugyanez a helyzet: lehet, hogy a marketinges csapat oldja meg az online hirdetési munkákat is. Bármilyen döntés születik, a legfontosabb, hogy a marketingügyekkel foglalkozó munkatárs naprakész online marketing ismeretekkel rendelkezzen.

Ebben tudunk segíteni. Hiszen egy egyszemélyes vállalkozás irányítója, vagy egy marketinges csapat tagja sem feltétlenül tudja nyomon követni az online világ változásait napi munkája mellett. Rugalmas, személyre szabott oktatásokat tartunk már akár egyetlen főnek, de lehetőség van kiscsoportos előadásokra is.

Kérd segítségünket AdWords vagy Facebook oktatás terén!

Amikor házon belül, felkészült, képzett ember végzi el a feladatokat

Az online marketing oktatással elérhetővé válik az, hogy valakiből egy átfogó ismeretekre szert tevő, a kiadott feladatokat auditáló, felügyelő szakember váljon. A megszerzett ismeretek birtokában céged nem válik olyanok áldozatává, akik a munka könnyebb végét megfogva nem a megfelelő minőségben dolgoznak.

A PPC kampányok esetében gyakran előfordul, hogy egyes megbízottak azzal takaróznak, hogy sikerült elég látogatót az oldalra irányítani, az, hogy ezekből az érdeklődőkből nem lett ügyfél vagy vásárló, az nem az ő hibájuk. Az esetek nagy többségében márpedig ez nem igaz. A nem megfelelő kulcsszavak, a kizáró kulcsszavak hiánya, a rossz kampánytípus kiválasztása, a nem megfelelő célzás stb. az oka ugyanis, hogy nem sikeres egy PPC kampány. (Persze, az is előfordul, hogy a honlap és a kínált tartalom nem megfelelő.)

Amikor felügyeletet szeretnél biztosítani egy ügynökség munkájához

Abban az esetben, ha az a célod, hogy elegendő ismeretre tegyél szert egy külsős cég munkájának felügyeletéhez, úgy a csoportos oktatást ajánljuk.

Az ügynökségek általában jó néven veszik, ha ügyfeleik némileg szakmai szemmel vizsgálják a munkájukat. Gördülékenyebb az együttműködés azon felek között, akik nagyjából reálisan látják, mit lehet elérni egy-egy kampánnyal, mit várhatnak egy-egy ügynökségtől.

Ha olyan szintű ismeretekre szeretnél szert tenni, amelyek biztos alapot nyújtanak a saját online marketinged elkészítéséhez, az egyéni oktatáson való részvételt tanácsoljuk.

Mely területeken nyújtunk segítséget az ismeretek elsajátításához?

bullet_colored_4 AdWords kampányok készítése, menedzsmentje

bullet_colored_4 Facebook fiókbeállítások, hirdetéskészítés és kampánymenedzsment

Fordulj hozzánk bizalommal!

Netmarketing © 2019 Minden jog fenntartva | Adatvédelem