Blog » Laczkó Balázs blogja » Néhányan búcsúzhatnak a YouTube-tól

Néhányan búcsúzhatnak a YouTube-tól

Szerző: | 2015. jún. 5 | YouTube

Néhány, 2013 előtt gyártott eszközzel (pl. Panasonic és a Sony televízió, valamint az ennél régebbi Apple-termékek, iPhone-ok, iPadek, iPod touch lejátszók és Apple TV-k) soha többé nem lehet fogni a YouTube-ot! Ennek oka, hogy a Google néhány héttel ezelőtt bevezette új frissítését, a DATA API-t. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy még több szolgáltatást készítsenek a videómegosztóhoz. A sokak számára örömteli hír mellékhatása azonban, hogy néhányan egyik napról a másikra kénytelenek voltak elbúcsúzni a legnépszerűbb videómegosztótól. Ez azért van, mert a frissített app működéséhez olyan operációsrendszer-verzió szükséges, amely nem kompatibilis a korábban felsorolt eszközökkel, így a készülékeken nem lehet megteremteni a YouTube app frissítéséhez szükséges környezetet.

A 10 éve indított szolgáltatás jubileumára statisztika készült arról, mit nézünk mi magyarok a „zenecsatornán”. Íme a lista, amire nem feltétlenül lehetünk büszkék:

  1. MAJKA CURTIS BLR – BELEHALOK (OFFICIAL)
  2. Pitbull – Rain Over Me ft. Marc Anthony
  3. PSY – GANGNAM STYLE
  4. FLUOR – MIZU – OFFICIAL MUSIC VIDEO
  5. Shakira – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup™ Song)
  6. LMFAO – Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock
  7. Jolly & Kis Grofó – No roxa áj (official video HD)
  8. Don Omar – Danza Kuduro ft. Lucenzo Video Oficial Con Letra
  9. Jennifer Lopez – On The Floor ft. Pitbull
  10. Alma együttes: Ma van a szülinapom!

Azonban ne felejtsük el, hogy a YouTube azért egy igazi kincsesláda: valódi érték is van benne jócskán. Csak meg kell keresni.

Ha pedig figyelembe vesszük, hogy világszerte havonta egymilliárd ember néz videókat rajta, percenként 300 órányi videót töltenek fel rá, és több mint 70 országban hangolták az adott ország felhasználóira, és több mint 70 nyelven érhető el a YouTube felülete – akkor rájövünk, hogy mekkora lehetőségeket rejt.

[social_warfare]

Laczkó BalázsLaczkó Balázs, minősített Google AdWords szakértő

+36 70/387 3167  //  laczko.balazs@netmarketing.hu
További blogbejegyzései

Balázs az általános cégvezetés mellett Google AdWords szakértő. Fő feladata a szakmai munka koordinálása és felügyelete, a szakmai publikációk és tanulmányok elkészítése. »

Kapcsolódó blogbejegyzéseink

Mitől lesz „trendi” egy YouTube csatorna?

Az igazat megvallva, a sikeres YouTube csatornákra nincs egy bevált recept, mely minden helyzetben alkalmazható lenne. Létezik pár kulcsfontosságú tényező, mely a legtöbb trendi csatorna történetében megtalálható, így mai cikkünkben ezekből szemezgetünk. Habár a YouTube csatornák sikertörténetei eltérhetnek egymástól, közös vonásaikat igyekeztünk összefoglalni Nektek.

Netmarketing © 2019 Minden jog fenntartva | Adatvédelem